Menu
 
 

Izgradnja

Jedinstveni premaz dizajniran je za sveobuhvatnu zaštitu građevinskih konstrukcija, unutarnjih i vanjskih. Premaz je otporan na UV zračenje, netoksičan i ekološki prihvatljiv. Zahvaljujući premazu možete postići značajne uštede energije. Zbog tankog sloja nanošenja štedite prostor, opterećujete i produžujete vijek trajanja zgrada i građevina.

U okviru zaštite povijesnih građevina, važnih arhitektonskih spomenika i njihovog izgleda, potrebno je očuvati karakter pročelja i postojeći arhitektonski izgled. Vanjska toplinska izolacija standardnim sustavima toplinske izolacije od termoizolacijskih ploča je nedopustiva za navedene objekte, zbog plastičnosti fasade i zahtjeva spomeničke njege.

Boja debljine 1 mm može zamijeniti 10 cm klasične izolacije. Lambda 0,0324 W/m. DO.

Premaz pruža mogućnost vizualno praktički nerazlučive vanjske izolacije plastičnih fasada. Omogućuje očuvanje izvornih reljefa, površina s mnogo različitih elemenata, ornamenata itd. Premaz je vodotopivi mineralni premaz s iznimnim toplinskim, reflektirajućim izolacijskim i zaštitnim svojstvima ne samo za samo zidanje, već i za originalne površine žbuke. . Ova zaštita, koja je također prikladna za zahtjevna okruženja s kiselim kišama, može preuzeti nepravilnosti originalnih tehnika površinske obrade.

 • Silikonske mikrosfere na bazi vakuuma s jedinstvenim svojstvima reflektiraju sunčevu svjetlost i toplinske zrake, kao i zrcalo.
 • Premaz se sastoji od pojedinačnih slojeva, koji zajedno tvore sustav koji reflektira toplinu, koji učinkovito zamjenjuje tradicionalno rješenje toplinske izolacije.
 • Premaz reflektira 91% ± 1% TSR, ukupno sunčevo zračenje (TSR) i do 97% vidljive svjetlosti.

Premaz ne sprječava prodiranje vodene pare i istovremeno ne propušta vodu u vanjsku strukturu. Fasada i sve njene komponente su izolirane i dobivaju zaštitu od štetnih utjecaja okoline – kisele kiše, atmosferske vode ne prodiru u zidove. Fasade imaju dugotrajan izgled.

Korištenje materijala u eksterijeru i interijeru zgrada omogućuje očuvanje izvornog karaktera završne obrade, materijalnog identiteta podloge, a time i percepcije svih elemenata konstrukcije. Čuva nepromijenjeni volumen i dimenzije stambenog prostora. Povećava toplinsku udobnost u prostorijama, značajno smanjuje moguću pojavu i učinak površinske kondenzacije vodene pare te sprječava smrzavanje zidova. Učinkovito pomaže u rješavanju problema toplinskih mostova i sprječava naknadno stvaranje plijesni. Boja se može bojati u bilo koju boju na temelju odabranih dokumenata boja od strane investitora ili konzervatora.

Ljetno vrijeme

Stavebnictví

Zima

Stavebnictví
 
 

PRAKTIČNE PREDNOSTI

 • smanjenje gubitaka topline
 • smanjenje utjecaja "toplinskih mostova"
 • stabilna boja
 • smanjenje vlage u kamenom, mješovitom, ciglenom i zidanom zidu od drugih materijala te poboljšanje toplinsko-tehničkih karakteristika ziđa tijekom njegove restauracije
 • mogućnost izolacije složenih arhitektonskih fasada
 • zaštita od nepovoljnih vremenskih uvjeta i zaštita građevinske konstrukcije od oštećenja
 • smanjenje investicijskih i operativnih troškova u sanaciji fasada
 • mogućnost korištenja materijala i na teško dostupnim mjestima
 • smanjenje smrzavanja zidova
 • smanjenje rizika od površinske kondenzacije i plijesni
 • očuvanje korisne površine prostorija za unutarnju upotrebu
 • smanjenje troškova i kraći rokovi u odnosu na tradicionalne tehnologije
 

Prednosti

úspora energií
štedi
potrošnjus
tepelné ztráty
smanjuje gubitak
topline
dobrý tepelný odraz
reflektira
toplinu
ochrana zdraví
čuva
zdravlje
snadná aplikace
lako
se nanosi
proti plísním
sprječava nastanak
plijesni
proti kondenzaci
sprječava
kondenzaciju
proti požáru
je
nezapaljiv
snížení hlučnosti
smanjuje
buku
odolné proti uv záření
UV
otporna
barevná stálost
stajali su
u boji
šetrné k životnímu prostředí
je ekološki
prihvatljiv
prodlužuje životnost
produžuje vijek
trajanja površine
 

Poziv

+420 731 312 795

 

Adresa

ALPHA CZECH s.r.o.
Na Příkopě 854/14,
110 00 Praha 1 - Nové Město
Česká Republika
DIČ: CZ09359311

 
 
 
 
 
Language
ČeskyČesky EnglishEnglish DeutschDeutsch PусскийPусский ItalianoItaliano УкраїнаУкраїна HrvatskiHrvatski EspañolEspañol TürkçeTürkçe ΕλληνικάΕλληνικά ΕλληνικάPolski ΕλληνικάMagyar